Основний розділ
- Смак Італії починається зі спецій.
- Якщо аромат прянощів зникає швидше, ніж ви встигаєте їх використати — справа, можливо, не в якості, а в умовах зберігання. У новій статті розповідаємо, як зберігати спеції правильно, щоб вони залишалися ароматними, смачними та корисними максимально довго.
- Насіння чіа – це природне джерело клітковини, білка та корисних жирів Омега-3, які допомагають підтримувати здоровий обмін речовин та сприяють зниженню ваги.
- Для дітей корисна та поживна їжа особливо важлива, адже їхній організм постійно росте, саме тому варто використовувати прянощі, які містять безліч корисних речовин.
- Льон – це надзвичайно корисна і універсальна спеція, яку все частіше використовують у кулінарії та для підтримки здоров'я.
- Какао - це не просто інгредієнт для створення шоколаду, це чудова спеція, яка може додати особливий смак і аромат до широкого спектра страв.
- Що потрібно знати про сумісність спецій
- Де вирощують звичні для нас спеції: куркуму, чорний перець, кунжут?
- Вегетаріанці використовують багато різних спецій для покращення смаку вегетаріанських страв.
- Чому з потрібно пити каву з корицею у четвер? Чи притягує це гроші?