- Какао - це не просто інгредієнт для створення шоколаду, це чудова спеція, яка може додати особливий смак і аромат до широкого спектра страв.
- Що потрібно знати про сумісність спецій
- Де вирощують звичні для нас спеції: куркуму, чорний перець, кунжут?
- Вегетаріанці використовують багато різних спецій для покращення смаку вегетаріанських страв.
- Чому з потрібно пити каву з корицею у четвер? Чи притягує це гроші?
- Для консервації їжі можна використовувати різні спеції та інгредієнти, які забезпечать довгий термін зберігання та покращення смаку продукту.
- Нітритна сіль надає характерний рожевий колір м'ясу, використовується як добавка, щоб зберегти свіжість, смак і зовнішній вигляд м'ясних продуктів.
- Спіруліна — це джерело поживних речовин