Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Кунжут – це одна з найдавніших спецій. Існує 12 різновидів кунжуту, який широко використовується, як у кулінарії, так і в медицині.
Кунжут здатний очищати організм від токсинів, добре впливає на імунітет, сприяє зниженню холестерину в крові і розчиненню холестеринових бляшок. Допомагає боротися зі стреса, омолоджує клітини. Покращує стані нігтів й волосся, нормалізує обмін речовин, володіє протираковими властивостями, покращує згортання крові, діє як легке проносне.
У кулінарії кунжутне насіння часто використовується для різного роду присипок, у тому числі для м ясних страв і пекарних виробів. Застосовують даний продукт і для виготовлення солодощів, наприклад, козинаків або халви, для посипання печива і тортів.
Країна-виробник: Індія.