Суміш чотирьох перців: білий, чорний, зелений, рожевий.
Білий перець - плід тієї ж рослини, що і знайомий усім нам чорний перець. Його обробляють особливим чином. Білий перець духмяніший, ніж чорний перець, але не такий пекучий.
Чорний перець має болезаспокійливу, протизапальну, загальнозміцнюючу, бактерицидну, глистогінну, відхаркувальну та сечогінну дію. Він підвищує стійкість до стресів і налагоджує роботу серцево-судинної, травної, ендокринної та дихальної систем.
Зелений перець отримують з плодів тієї ж перцевої ліани, що і чорний, і білий перець. Горошини зеленого перцю збираються недозрілими і не піддаються обварюванню. Смак у цього перцю менш гострий, зате він більш ароматний і ніжний.
Рожевий перець досить популярний при використанні в кулінарії завдяки своєму незвичайному смаку, що поєднує нотки анісу і кислинку журавлини.
Підходить ідеально для фінальної нотки в салатах, супах, до макаронів, омлети і будь-яких видах м яса, риби і морепродуктів.
Виробник: Ярмарків приправ