Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Фенхель широко використовується в кулінарії. Пагони використовуються в салатах, коріння — як гарнір, зелень — замість приправи, насіння в ролі спеції, олія добре для створення лікерів і кулінарних шедеврів.
Він добре доповнює смак легких супів, салатів, гарнірів, випічки та навіть варення. Часто його використовують і під час засолювання овочів: капуста, помідорів, огірків.
Спеція покращує роботу кишківника, нирок, використовується у разі кашлю та хвороб легень. Крім того, фенхель доцільно застосовувати під час схуднення. Також у ньому містяться речовини, що заспокоюють нервову систему.
Фенхель використовують як інгредієнт у відварах, мазях, порошках, настоянках. Зовнішнє застосування відбувається у разі захворювань шкіри та очей.