Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Кунжут — це одна з найдавніших спецій. Є 12 різновидів кунжуту, який широко використовується як у кулінарії, так і в медицині.
Кунжут здатний очищати організм від токсинів, добре впливає на імунітет, сприяє зниженню холестерину в крові та розчиненню холестеринових бляшок. Допомагає боротися зі стресом, омолоджує клітини. Покращує стан нігтів і волосся, нормалізує обмін речовин, має протиракові властивості, покращує згортання крові, діє як легке проносне.
У кулінарії кунжутне насіння часто використовується для різного роду присипок, зокрема для м'ясних страв і пекарних виробів. Застосовують цей продукт і для виготовлення солодощів, наприклад, козираків або халви, для посипання печива та тортів.
Країна-виробник: Індія.