Мішок 25кг
Часник у гранулах надає стравам часникового аромату, але не залишає різкого запаху. Гранульований часник винайшли в Італії, де його активно додають у десерти.
Сушений часник застосовується замість свіжого під час смаження та варіння м'яса та птиці, приготування супів, холоднів, домашніх ковбасок, грибних і овочевих солінь. М'ясо натирається сушеним часником перед приготуванням, а в супи часник додається за 3-5 хвилин до готовності.
У кулінарії часник використовують як пряний овоч для салатів, перших і других страв, маринадів і солінь.
У великих кількостях входить часник до рецептури багатьох національних страв в азійських і південноєвропейських кухнях. Щоб отримати приємний, м'який аромат часнику, не треба допускати його сильного та тривалого нагрівання.
У народній медицині часник використовується як засіб для профілактики простудних захворювань.