Бульйон "Грибний". Сухий концентрат харчовий швидкого приготування. 3 цукром та підсолоджувачем Використовується для швидкого приготування бульйону. Підсилює смак та аромат перших страв, соусів та гарнірів.
Спосіб приготування: 10 г (g) додати до 0,5 л (L) окропу та ретельно перемішати. До перших та других страв додавати за смаком.
Склад: сіль «Екстра», підсолоджувач мальтодекстрин, цукор, крохмаль кукурудзяний, гриби сушені мелені (1,5 %), овочі сушені мелені: морква столова, цибуля ріпчаста; зелень петрушки сушена мелена, жир рослинний (олія пальмова рафінована негідрогенізована), підсилювачі смаку та аромату: глутамат натрію (Е 621), гуанілат + інозінат натрію (Е 627 + Е 631); ароматизатор харчовий «Гриби», барвник «Цукровий колер». Продукт може містити сліди алергенів: селери, гірчиці, глютену.
Поживна (харчова) цінність на 100 г (д) продукту:
жири -3,4 г (g) з яких насичені - 1,0 г (д); вуглеводи - 34,0 г (д) з яких цукри - 21,5 г (д); білки - 2,1 г (д); сіль - 69,2 г (g). Енергетична цінність (калорійність) на 100 г (д) продукту: 874 кДж (kJ) / 209 ккал (kcal).
Умови зберігання: зберігати у сухих, чистих, добре вентильованих складських приміщеннях, не заражених шкідниками хлібних запасів за температури не вище 20° і відносній вологості повітря не більше 75%.