Бульйон "М'ясний". Сухий харчовий концентрат швидкого приготування.
Використовується для швидкого приготування бульйону. Підсилює смак і аромат перших страв, соусів і гарнірів.
Спосіб приготування: 10 г (g) додати до 0,5 л окропу (L) і ретельно перемішати. До перших і других страв додавати до смаку.
Склад: сіль кухонна, цукор білий кристалічний, мальтодекстрин, крохмаль кукурудзяний, сушені овочі мелені: морква столова, цибуля ріпчаста; рослинний жир, підсилювачі смаку й аромату: глутамат натрію, гуанілат та і інозіат натрію; ароматизатор «М'ясо», барвник «Сахарний цвіт» порошок м'яса яловичини (0,1%). Продукт може містити сліди алергенів: селери, гірчиці, глютену.
Поживна (харчова) цінність на 100 г (д) продукту:
жири — 3,4 г (д), з яких насичені — 1,2 г (g); вуглеводи — 34,0 г (д) з яких цукри — 21,6 г (g); білки — 1, 1 г (д); сіль — 67,6 г (g). Енергетична цінність (калорійність) на 100 г (д) продукту: 844 кДж(kJ)/202 ккал (kcal).
Умови зберігання: зберігати в сухих, чистих, добре вентильованих складських приміщеннях, не заражених шкідниками хлібних запасів за температури не вище ніж 20° і відносної вологості повітря не більш ніж 75%.