Бульйон "М'ясний". Сухий концентрат харчовий швидкого приготування
Використовується для швидкого приготування бульйону. Підсилює смак та аромат перших страв, соусів та гарнірів.
Спосіб приготування: 10 г (g) додати до 0,5 л (L) окропу та ретельно перемішати. До перших та других страв додавати за смаком.
Склад: сіль кухонна, цукор білий кристалічний, мальтодекстрин, крохмаль кукурудзяний, овочі сушені мелені: морква столова, цибуля ріпчаста; жир рослинний, підсилювачі смаку та аромату: глутамат натрію, гуанілат та інозіат натрію; ароматизатор «Мʼясо», барвник «Цукровий колер» порошок мʼяса яловичини (0,1 %). Продукт може містити сліди алергенів: селери, гірчиці, глютену.
Поживна (харчова) цінність на 100 г (д) продукту:
жири - 3,4 г (д) з яких насичені - 1,2 г (g); вуглеводи - 34,0 г (д) з яких цукри - 21,6 г (g); білки - 1, 1 г (д); сіль - 67,6 г (g). Енергетична цінність (калорійність) на 100 г (д) продукту: 844 кДж (kJ) / 202 ккал (kcal).
Умови зберігання: зберігати у сухих, чистих, добре вентильованих складських приміщеннях, не заражених шкідниками хлібних запасів за температури не вище 20° і відносній вологості повітря не більше 75%.