Домашня консервація – це справжній витвір мистецтва. Адже в такий спосіб можна зберегти смак овочів, створити неповторну смачність – доповнення до основних страв. Однак саме спеції роблять консервовані овочі особливо смачними. Вони приносять чарівну пікантність, пряний аромат, неповторний смак. Тут поєднується печіння та солодкість, пахощі та легка стрижка.
Всі спеції підібрані дуже гармонійно, щоб наситити овочі особливим смаком і разом з тим зберегти їхній автентичний смак. За допомогою даної суміші консервація вдасться навіть у господині-початківця. Ідеальне поєднання овочів, приправ та спецій роблять суміш незамінною.
До складу продукту входять: лавровий лист, запашний перець, перець чорний горошок, коріандр, гірчиця, кріп насіння, цибуля, морква, паприка.