Білий перець - це різновид перцю, виготовляється з того ж рослини, що й чорний перець. Різниця полягає в процесі обробки.
На відміну від чорного, білий перець має яскравіший аромат і менш гострий на смак. Його використовують у приготуванні підлив, соусів, супів, особливо добре він поєднується з рибними та овочевими стравами. Додається до деяких м'ясних відварених продуктів (яловичина та телятина), до маринадів та овочевих салатів. На відміну від чорного, білий перець придатний для солодких страв.
Вживання білого перцю сприяє:
· прискорення обміну речовин та спалювання калорій;
· Підвищення апетиту
· Заспокоює, знімаючи роздратування та стрес;
· Підвищення імунітету та працездатності;
· Розрідженню крові і розчинення згустків в ній;
· Звільнення організму від токсинів
· Виведення паразитів;
Білий перець містить вітаміни та мікроелементи.
Країна походження - Індія.