Аджика - це традиційна кавказька приправа, яка завдяки своїй універсальності, стане прекрасним доповненням до будь-яких страв приготованих вами.
Вона прекрасно підходить і до м'ясних, і до рибних, і до овочевих страв, до спагетті і супів. Ця гостра і ароматна приправа не тільки дуже смачна, але і дуже корисна, так як вона служить прекрасним стимулятором секреції шлункового соку!
Можна використовувати аджику як в сухому вигляді, додаючи в процесі приготування страви (з розрахунку 1 ст. Ложка приправи на 1 кг м'яса або 1 л води), так і в якості готового соусу. Для приготування соусу з аджики: розчинити вміст пакета невеликою кількістю 3-4% винного оцту, так щоб вийшла густа паста, і посоліть за смаком. Зберігати соус слід в щільно закупореному скляному або керамічному посуді.