Палички кориці - це тонкий шар кори, знятий з коричного дерева. Дуже ароматна пряність, яка знаходить саме широке застосування в кулінарії.
Кориця – це одна з найбільш широко вживаних і найбільш популярних спецій в світі. Її отримують, знімаючи внутрішній шар з кори тропічного дерева, що відноситься до сімейства лаврових.
Найчастіше корицю використовують у приготуванні десертів. Без неї не обходиться й приготування м'ясного яса, овочевих та рибних страв. Корицю додають у чай, каву, йогурти, посипають нею свіжі фрукти для багатства смаку.
Якщо ж говорити про корисність кориці для здоров'я, то вона нормалізує роботу кишково-шлункового тракту, серця, печінки, а також дихальних шляхів, стимулює роботу головного мозку.
Країна походження: Індонезія.