Суміш підходить для обсипання сала, маринування, засолювання сала, а також для приготування будь-яких страв зі свинини. Надає страві красивий вигляд, незрівнянний аромат і потрібну пікантність. Вона надає продукту збалансованого смаку, робить його більш ніжним і ароматним. Представлену мішанку можна використовувати не тільки для засолу, маринування та обвалки сала, а й для того, щоб підкреслити смак інших м'ясних страв. До складу входить сіль в невеликій кількості, тому для засолювання сала необхідно додавати сіль разом з приправою.
Серед основних компонентів суміші є: перець червоний солодкий, кунжут чорний, гірчиця біла, перець чорний, часник, перець чилі, перець духмяний, пажитник, куркума, кріп, лист лавровий, майоран, коріандр, кмин, сіль, пахощі.