До складу приправи до домашньої ковбаски входять: гірчиця зерно, часник, мускатний горіх мелений, паприка мелена, перець чилі мелений, кріп зелень, коріандр мелений.
Приправа до домашньої ковбаски довершити і аромат підкреслить м яса. Крім того, вона дозволить збалансувати смак м'яка м'яса та сала.
Для того, щоб надати ковбасі соковитості потрібно дотримуватись таких правил:
1) При нарізанні, меленні на базі ясорубці чи при простому перемішуванні м'ясо завжди повинно бути дуже холодним, щоб не розм'якшувати жирів в м ясі, які потім не будуть затримуватись у ковбасі, а надмірно витікати.
2) Невелика кількість холодної води або молока додана до ковбасного фаршу, додасть соковитості.
3) Змішувати фарш з приправами потрібно за день до наповнення та приготування ковбаси. Це потрібно щоб м'ясо добре промаринувалось і щоб м'ясо назад ввібрало рідину, яку почне випускати одразу після додавання солі. Результат суттєво відчутний!
Вдало підібрані спеції зроблять вашу домашню ковбаску неповторною на смак і не залишить байдужим жодного з гостей.