Аджика – це традиційна кавказька приправа, яка завдяки своїй універсальності, стане прекрасним доповненням до будь-яких приготованих вами страв.
Вона прекрасно підходить і до м ясних, і до рибних, і до овочевих страв, до спагетті і супів. Ця гостра і ароматна приправа не тільки дуже смачна, а й дуже корисна, тому що вона служити прекрасним стимулятором секреції шлункового соку!
Можна використовувати аджику як в сухому вигляді, додаючи в процесі приготування страви (з розрахунку 1 ст. ложка приправи на 1 кг м яса або 1 л води), так і в якості готового соусу. Для приготування соусу з аджики: розведіть вміст пакета невеликою кількістю 3-4% винного оцту, так щоб вийшла густа паста, і посоліть за смаком. Зберігати соус слід в щільно закупореному скляному або керамічному посуді.