Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Пажитник – це дуже відома трава, яка входить до складу таких спецій, як каррі, хмелі-сунелі. Насіння пажитника зустрічаються в різних приправах, соусах, є загусником в кулінарії і сильним афродизіаком.
Завдяки потужному впливу пажитника на роботу травної системи, приправу широко використовують у кулінарії для додання яскравих смакових якостей страв і посилення апетиту. Як спецію чаман використовують в різних варіаціях – в страви додають їй і проросле насіння, свіжу і висушену зелень, розтерту в порошок.
Також ця приправа використовується:
- Як натуральний загущувач супів, соусів, м ясних підлив.
- Як ароматне доповнення до сирів, аджики.
- Обсмажені насіння є сировиною для виробництва кави в Індії.
- Як ароматна добавка до спецій.
- В Америці чаман застосовують при виробництві кленового стропа, рому, під час приготування хліба і сендвічів.
- Пророщені зерна пажитника використовують як сировину для виготовлення коктейлів, смузі, хлібців.