Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Пажитник - це дуже відома трава, яка входить до складу таких спецій, як карі, хмелі-сунелі. Насіння пажитника зустрічаються в різних приправах, соусах, є загусником в кулінарії і сильним афродизіаком.
Благодаря мощному влиянию пажитника на работу пищеварительной системы, приправу широко используют в кулинарии для придания ярких вкусовых качеств блюд и усиление аппетита. Как специю Чаман используют в различных вариациях - в блюда добавляют сухое и проросшие семена, свежую и высушенную зелень, растертую в порошок.
Також ця приправа використовується:
- Як натуральний згущувач супів, соусів, м'ясних підлив.
- Як ароматне доповнення до сирів, аджики.
- Обсмажені насіння є сировиною для виробництва кави в Індії.
- Як ароматна добавка до спецій.
- В Америці Чаман застосовують при виробництві кленового стропа, рому, під час приготування хліба і сендвічів.
- Пророщені зерна пажитника використовують як сировину для виготовлення коктейлів, смузі, хлібців.
Країна походження - Індія.