Домашня консервація — це справжній витвір мистецтва. Адже в такий спосіб можна зберегти смак овочів, створити неповторну смакоту — доповнення до основних страв. Однак саме спеції роблять консервовані овочі особливо смачними. Вони дарують чарівну пікантність, пряний аромат, неповторний смак. Тут поєднується печіння і солодкість, пахощі та легка гостринка.
Усі спеції підібрані дуже гармонійно, щоб наситити овочі особливим смаком і водночас зберегти їх автентичний смак. За допомогою цієї суміші консервація вдасться навіть у господині-початківниці. Ідеальне поєднання овочів, приправ і спецій роблять суміш незамінною.
До складу продукту входять: лавровий лист, запашний перець, перець чорний горошок, коріандр, гірчиця, кріп насіння, цибуля, морква, паприка.