Солона — один із найдавніших способів зберегти рибні продукти. На цей момент це прекрасна можливість урізноманітнити раціон. Однак саме домашнє солення риби та морепродуктів вважається найбезпечнішим, дійсно натуральним і неймовірно смачним. У такій справі не обійтися без спеціальної суміші, яка перетворить рибні продукти на справжні кулінарні шедеври.
До складу приправи входять гірчиця та сіль, перець запашний і лавровий лист, кориця, імбир, гвоздика. Ідеально скомпонований склад дає змогу засолити продукцію в найкоротший термін і водночас робить її безпечною й готовою до вживання. Сіль слугує прекрасним консервантом, а імбир дає змогу убезпечити рибні вироби від бактерій. Аромати кориці та гвоздики перетворюють рибу та морепродукти на вишукану смакоту, яка потішить своїм тонким смаком і пряним відтінком спецій.
Пряний посол — це дуже смачно, натурально та корисно. Спробуйте!