Суміш прянощів для овочів по-корейськи від "Ярмарки приправ" незамінна для маринування овочів, під час приготування традиційних корейських салатів. Також пряний смак і аромат цієї суміші роблять оптимальним її застосування і для виготовлення рибних прессервів.
Склад паприка, куркума, сіль, коріандр, перець чорний мелений, перець червоний мелений, часник, лавровий лист мелений та ін.
Рецепт моркови по-корейски
500 г моркви добре вимити, почистити, розрізати на 2 частини вздовж і натерти на спеціальній тертці тонкою соломкою. Посолити та добре вимішати. Залишити моркву на 15-20 хвилин, щоб морква дала сік.
Почистити та порізати тонкими кільцями 2 цибулини цибулю. Розігріти в 3 столові ложки рафінованої олії та обсмажити в ньому цибулю впродовж 3 хвилин. Вийняти цибулю з олії та відкласти для салату вона не потрібна.
До моркви, що скосила сік (якщо його багато, трохи злийте) влити 2 столові ложки оцту та всипати 2 чайні ложки приправи «Для овочів по-корейськи» Добре перемішати, залити гарячою, але не киплячою олією, в якій смажилася цибуля, і ще раз вимішати. Поставити салат під гнеться на 24 години в холод.