Приправа для домашньої ковбаски допоможе зробити смак ваших м'ясних виробів пікантним і оригінальним. До складу приправи входить: гірчиця зерно, часник, мускатний горіх мелений, паприка мелена, перець чилі мелений, кріп зелень, коріандр мелений.
Щоб смак був гармонійний і ковбаса залишалася соковитою, потрібно дотримуватися деяких правил:
1) Під час нарізування, помелу на м'ясорубці або у разі простого перемішування м'ясо завжди має бути дуже холодним, щоб не розм'якшувати жирів у м'ясі, які потім не затримуватимуться в ковбасі, а надмірно витікати.
2) Невелика кількість холодної води або молока додана до ковбасного фаршу, додасть соковитості.
3) Змішувати фарш із приправами потрібно за день до наповнення та приготування ковбаси. Це потрібно, щоб м'ясо добре промариновувалося й щоб м'ясо назад увібрало рідину, яку почне випускати відразу після додавання солі. Результат істотно відчутний!