Продавець Ярмарок Приправ розвиває свій бізнес на Prom.ua 7 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1417 відгуків
Магія Шафрану: Колір, Смак та ЦінністьПереглянути

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Ваша заявка буде оброблена в найближчий робочий день.

ул. Фабричная 8. 33029, Рівне, Україна
+380 (67) 768-94-08
+380 (95) 892-46-19
+380 (96) 736-21-45
Ярмарок Приправ
Кошик

Базилік, 100 г

Базилік, 100 г, фото 2
Базилік, 100 г, фото 2
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Базилік як приправа використовується і в сухому, і свіжому вигляді. Його верхня частина вирізняється ніжним смаком і приємним запахом. Особливо популярне саме листя базиліка. В Азербайджані також використовують насіння базиліку. Ароматизувати ними можна салати, напої, паштети та супи.

Смакові властивості базиліка в стравах проявляються поступово. Спочатку ця приправа дає гіркуватість, а потім — має солодкуватий присмак.

Головне правило: з базиліком — не переборщити. Його важливо додавати в страву в останній момент. Так ця приправа краще збереже свій неповторний аромат.

Базилік найчастіше кладуть в овочеві страви, супи, страви з бобів, гороху, томатів, квашеної капусти, шпинату, а також у рибні та м'ясні страви. Але як прянощі ця трава більш цінується саме у свіжому вигляді. Дрібно нарізані молоді пагони додають у м'ясні страви, бутербродну олію, салати.

Дуже добре поєднується базилік і з піцою та соусами для макаронів. У будь-якому вигляді його використовують під час виготовлення соусів, кетчупів, підлив, різних заправок. Цю приправу додають в омлети, салати, страви з крабів. Сушеними подрібненими листочками базиліку можна поліпшити смак паштетів, ковбас, сосисок.

Основні
Країна виробникЄгипет
Тип спеційБазилік
  • Ціна: 23 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner