Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Палички кориці — це тонкий шар кори, знятий із коричного дерева. Дуже ароматна пряність, яка знаходить найширше застосування в кулінарії.
Корица — це одна з найбільш широко використовуваних і найпопулярніших спецій у світі. Її отримують, знімаючи внутрішній шар із кори тропічного дерева, що належить до родини лаврових.
Найчастіше корицю використовують у приготуванні десертів. Без неї не обходиться і приготування м'яса, овочевих і рибних страв. Корицю додають у чай, каву, йогурти, посипають нею свіжі фрукти для багатства смаку.
Якщо ж говорити про користь кориці для здоров'я, то вона нормалізує роботу шлунково-кишкового тракту, серця, печінки, а також дихальних шляхів, стимулює роботу головного мозку.
Походження: Індонезія.