Суміш чотирьох перців: білий, чорний, зелений, рожевий.
Білий перець — плід тієї ж рослини, що і знайомий усім нам чорний перець. Його обробляють особливим способом. Білий перець духмяний, ніж чорний перець, але не такий пекучий.
Чорний перець — має протибольову, протизапальну, загальнозміцнювальну, бактерицидну, глистогону, відхаркувальну та сечогінну дію. Він підвищує стресостійкість і налагоджує роботу серцево-судинної, травної, ендокринної та дихальної систем.
Зелений перець отримують із плодів тієї ж перцевої ліани, і чорний, і білий перець. Грошини зеленого перцю збираються недозрілими та не піддаються обварюванню. Смак у цього перцю менш гострий, зате він ароматніший і ніжніший.
Рожевий перець — досить популярний під час використання в кулінарії завдяки своєму незвичайному смаку, що поєднує нотки анісу та кислинку журавлини.
Підходить ідеально для фінальної нотки в салатах, супах, до макаронів, омлету та будь-яких видів м'яса, риби та морепродуктів.
Виробник: Ярмарка приправ