Аджика — це традиційна кавказька приправа, яка завдяки своїй універсальності стане прекрасним доповненням до будь-яких приготованих вами страв.
Вона прекрасно підходить і до м'ясних, і до рибних, і до овочевих страв, до спагеті та супів. Ця гостра й ароматна приправа не тільки дуже смачна, але й дуже корисна, оскільки вона слугує прекрасним стимулятором секреції шлункового соку!
Можна використовувати аджику як у сухому вигляді, додаючи в процесі приготування страви (з розрахунку 1 ст. Ложка приправи на 1 кг м'яса або 1 л води), так і як готовий соус. Для приготування соусу з аджики: розвести вміст пакета невеликою кількістю 3-4% винного оцту, так щоб вийшла густа паста, і посоліть на смак. Зберігати соус треба в щільно закупореному скляному або керамічному посуді.