Суміш підходить для обсипання сала, маринування, засолювання сала, а також для приготування будь-яких страв зі свинини. Надає страві гарного вигляду, незрівнянного аромату і потрібної пікантності. Вона надає продукту збалансованого смаку, робить його ніжнішим та ароматнішим. Представлену мішанку можна використовувати не тільки для посолу, маринування та обвалу сала, але й для того, щоб підкреслити смак інших м'ясних страв. До складу входить сіль у невеликій кількості, тому для засолювання сала необхідно додавати сіль разом із приправою.
Серед основних компонентів суміші є: перець червоний солодкий, кунжут чорний, гірчиця біла, перець чорний, часник, перець чилі, перець духмяний, пажитник, куркума, кріп, лист лавровий, майоран, коріандр, кмин, сіль, пахощі.