Соління - один із найдавніших способів зберегти рибні продукти. На даний момент, це чудова можливість урізноманітнити раціон. Однак саме домашнє соління риби та морепродуктів вважається найбільш безпечним, дійсно натуральним та неймовірно смачним. У такій справі не обійтися без спеціальної суміші, яка перетворить рибні продукти на справжні кулінарні шедеври.
До складу приправи входять гірчиця та сіль, перець запашний та лавровий лист, кориця, імбир, гвоздика. Ідеально скомпонований склад дозволяє засолити продукцію у найкоротший термін і при цьому робить її безпечною та готовою до вживання. Сіль служить чудовим консервантом, а імбир дозволяє убезпечити рибні вироби від бактерій. Аромати кориці та гвоздики перетворюють рибу та морепродукти на вишукану смакоту, яка порадує своїм тонким смаком та пряним відтінком спецій.
Пряний посол – це дуже смачно, натурально та корисно. Спробуйте!