Соління - один із самих древніх способів зберегти рибні продукти. На даний момент, це прекрасна можливість урізноманітнити раціон. Однак саме домашнє соління риби і морепродуктів вважається найбільш безпечним, дійсно натуральним і неймовірно смачним. У такій справі не обійтися без спеціальної суміші, яка перетворить рибні продукти на справжні кулінарні шедеври.
До складу приправи входять гірчиця й сіль, перець запашний і лавровий лист, кориця, імбир, гвоздика. Ідеально скомпонований склад дозволяє засолити продукцію в найбільш короткий термін і при цьому робить її безпечною і готової до вживання. Сіль служить прекрасним консервантом, а імбир дозволяє убезпечити рибні вироби від бактерій. Пахощі кориці і гвоздики перетворюють рибу і морепродукти на вишукану смакоту, яка порадує своїм тонким смаком і пряним відтінком спецій.
Пряний посол - це дуже смачно, натурально і корисно. Спробуйте!