Продавець Ярмарок Приправ розвиває свій бізнес на Prom.ua 7 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1520 відгуків
Знижка -10% на ВСІ товариПереглянути

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Ваша заявка буде оброблена в найближчий робочий день.

вул. Фабрична 8. 33029, Рівне, Україна
+380 (67) 768-94-08
+380 (95) 892-46-19
+380 (96) 736-21-45
Ярмарок Приправ
Кошик

Корисні властивості імбиру під час простудних захворювань

Корисні властивості імбиру під час простудних захворювань

Коли приходить справжня зима та заводиться морозами, починаються й перші застуди. Сучасна людина настільки завантажена повсякденними справами, що у разі виникнення будь-яких слабкостей намагається шукати всі можливі та неможливі шляхи, щоб позбутися їх.

Останнім часом особливу популярність набула використання кореня імбиру не тільки в кулінарії, але й нетрадиційній медицині. Тому під час застуди про його користь і говорити нема чого.

У корені імбиру міститься безліч вітамінів і мікроелементів, що поліпшують імунні процеси. Крім того, ефірна олія імбиру має бактерицидну дію, що пригнічує хвороботворні мікроорганізми. Імбир є чудовим тонізувальним засобом, що стимулює кровообіг, особливо в кінцівках, що нормалізує дихання. Спеція позбавляє головного болю, слабкості, важкості в шлунку. Антиоксидантні властивості імбиру покращують пам'ять, поліпшують концентрацію уваги та підвищують гостроту зору.

Однак є деякі протипоказання з уживання цієї пряності з лікувальною метою. Так, за підвищеної температури або гарячки, імбир може спровокувати ще більше підвищення температури. У будь-якому разі краще проконсультуватися з лікарем.

У разі простудних захворювань імбир частіше застосовують, додаючи в чай. Рецептів імбирного чаю є безліч. Тому ми пропонуємо Вам сьогодні класичний рецепт імбирного чаю.

· відріжте шматочок імбиру 4-5 см. завдовжки (на літр води)

· очистьте> та поріжте

· закип'ятіть воду, покладіть у неї імбир і варіть упродовж 10 хвилин

· зніміть із вогню, процідіть і вживайте.

Про користь імбиру або його шкоду для здоров'я можна сперечатися довго. Однак, таку багату на вітаміни та мікроелементи, пряність варто спробувати. А спробувавши один раз, Вам захочеться пригощати його частіше.

Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner