Продавець Ярмарок Приправ розвиває свій бізнес на Prom.ua 7 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1520 відгуків
Знижка -10% на ВСІ товариПереглянути

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Ваша заявка буде оброблена в найближчий робочий день.

вул. Фабрична 8. 33029, Рівне, Україна
+380 (67) 768-94-08
+380 (95) 892-46-19
+380 (96) 736-21-45
Ярмарок Приправ
Кошик

Овочі - гриль або сезон літніх пікніків відкрито

Овочі - гриль або сезон літніх пікніків відкрито

Овочі на грилі — здорова альтернатива овочам, смаженим на олії.

Гриль не передбачає додавання жирів, що говорити про нешкідливість страви. На поверхні овоча з'єднання являється апетитна скоринка, «рідний» сік вихідного продукту, як правило, в невеликих кількостях просто випаровується, а тонкий аромат спецій насичує чудовим смаком. В овочах зберігаються всі вітаміни і мікроелементи продукту.

Також гриль не протипоказів людям з хронічними захворюваннями шлунка та печінки, а порівняно низький вміст калорій у продуктах, приготовлених на грилі, сприяє хорошій фігурі

Запікати овочі можна як удома, якщо маєте сковорідку-гриль, так і на природі за допомогою мангалу.

Кухарі з досвідом радять дотримуватись кількох правил, які допоможуть зробити овочі-гриль ароматними і смачними.

Отже:

· Абі після грилю овочі не були надто сухими, лишіть їх перед приготуванням у холодній води на 30 хвилин. Після цього легенько протріть серветками і змажте оливковою олією і тільки тоді запікайте.

· Солити овочі варто тільки готовими, а не до цього, інакше з них вийде сік.

· Підсмажувати овочі краще не цілими, а порізаними на шматки середнього розміру. Так вони посмажаться швидше і рівномірніше.

· Всі частини мають бути приблизно однакові за розміром.

· Якщо збираєтесь приготувати на грилі баклажани, зробити їх смачнішими допоможе маринад із солі, цукру, води та оцту. Овочі в ньому варто потримати не менш як півгодини. Якщо ж вирішили обійтись без маринаду, за 15 хвилин до приготування баклажани варто злегка підсолити. Тоді з ний вийде зайва рідина.

Також є безліч рецептів салатів із овочів - гриль. Вісь наприклад.

Рецепт салату з картоплею-гриль

Інгредієнти:

4 великих картоплини,

5 ст. л. оливкової олії

2 ст. л. приправи для овочів   

дрібка розмарину

2 апельсини (почистити і порізати)

1 червона цибулина (тонко нарізати кільцями або півкільцями)

2 пучки свіжої руколи

2 ст. л. червоного винного оцту.

Спосіб приготування:

Картоплю нарізати кружальцями середньої товщини. Перемішати з трьома ложками оливкової олії, спеціями і розмарином. Обсмажити на грилі по 4-5 хвилин з кожного боку.

Поки готується картопля, апельсини змішати з цибулею, оцтом і оливковою олією. Знявши картоплю з грилю, відразу ж додайте її в салат і перемішайте. Картопля на грилі виходить сухуватою. Якщо додати її в салат ще теплою, то вона просочитися соусом. Додати в салат руколу, перемішати.

Також пропонуємо Вашій увазі відеоролик приготування овочів гриль зі сметанним соусом зі спеціями від «Ярмарок приправ».

«Ярмарок приправ» - магія на Вашій кухні!

Джерело https://kolizhanka.com.ua

Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner