Продавець Ярмарок Приправ розвиває свій бізнес на Prom.ua 7 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1522 відгуків
Знижка -10% на ВСІ товариПереглянути

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Ваша заявка буде оброблена в найближчий робочий день.

вул. Фабрична 8. 33029, Рівне, Україна
+380 (67) 768-94-08
+380 (95) 892-46-19
+380 (96) 736-21-45
Ярмарок Приправ
Кошик

Паска з "парфумами" від Юлії Висоцької

Паска з "парфумами" від Юлії Висоцької

Інгридієнти розраховано на 2 невеликі або 1 паску
Вам знадобиться:

Для опари: 150 мл молока 35-38⁰С

20 г свіжих або 7 г сухих дріжджів

1 ч. л. цукру

150 г борошна, просіяти

Для тіста: 150 мл молока

200 г м'якого вершкового масла

3 жовтки

150 г цукру

10 г ванільного цукру 

300 г борошна, просіяти

3 білка

¼ Ч. л. солі

100 г родзинок, промити, просушити

Для «духів»:

1 ч. л. шафрану

2 ст. л. води

6-7 стручків кардамону

½ Ч. л. мускатного горіха

дрібно натерта цедра 1 апельсина

яйце + 1 ст. л. води для змащування пасок, злегка збити

 

У мірній склянці або невеликий чаші розвести в теплому молоці дріжджі і цукор, додати борошно. Накрити рушником і залишити опару в теплому місці на 15-20 хвилин, до збільшення вдвічі.

Шафран замочити у води на 15-20 хвилин.

Для основного замісу молоко налити в сотейник, додати розм'якшене вершкове масло, прогріти на слабкому вогні до розчинення масла. Дати охолонути.

Жовтки збити з обома видами цукру до посвітління маси і збільшення обсягу в кілька разів. Змішати масу з молочно-масляною. Приготувати «духи». Кардамон розтерти в ступці. Додати до нього мускатний горіх і цедру апельсина. Процідити настій шафрану через ситечко і додати до прянощів.

Ввести опару в молочно-яєчну суміш. Вимісити дерев'яна яною ложкою до однорідного стану. Додати «духи».

Додати борошно і вимішати спочатку дерев'яна яною ложкою, а потім руками пружне, але не туге тісто. Накрити рушником, залишити на 2 години в теплому місці без протягів.

Збити білки з сіллю до пишної маси.

Після вистоювання додати до тіста збиті білки, родзинки. Знову вимісити тісто до однорідності. Розділити тісто навпіл, сформувати з кожної частини кулю і укласти в дві форми діаметром 16 див. Накрити рушником і залишити підходити в теплому місці на 1 годину. Розігріти духовку до 180⁰С. Перед випіканням змастити поверхню пасок яєчною сумішшю за допомогою пензлика. Випікати в розігрітій духовці 40-45 хвилин. Дати охолонути на решітці. Прикрасити за бажанням.

Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner