Кошик
10 відгуків
УкраїнаРівненська областьРівневул.Соборна, 1733028
+380
67
768-94-08
+380
96
736-21-45
+380
96
800-75-03
Ярмарок Приправ
Корзина

Розмарин

Розмарин, фото 2
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Найчастіше розмарин застосовується в подрібненому вигляді.

Ця ароматна пряність чудово підходить до різних видів м'яса: свинини, баранини, кролятини, домашньої птиці. Розмарин має здатність надавати м'ясу свійських тварин запах дичини.

У європейській кулінарії одним з найпоширеніших способів його застосування вважається наступний. Невелику кількість подрібненого свіжого листя або порошку з сухого листя змішують з дрібно нарізаною зеленню петрушки і вершковим маслом. Отриману пасту закладають маленькими порціями в надрізи, зроблені кінчиком ножа на м'ясі або під шкіру, якщо готується птиця. Найкраще такий спосіб підходить для продуктів, призначених для гасіння або смаження.

У невеликій кількості розмарин надає особливого смаку й аромату м'ясним, курячим і гороховим супам. Слід пам'ятати, що його в цьому випадку не варто перетримувати в страві, інакше він, як і лавровий лист, може додати страві неприємний, гіркий присмак. Не варто також використовувати його разом з лавровим листом.

Розмарин можна додавати як приправу до м'ясних соусів і підлив, а також при смаженні риби на решітці.

У кулінарії ряду європейських країн цю пряність кладуть в піци і страви з макаронів. Крім того, її використовують також у фруктових салатах, що подаються на десерт. Застосовується розмарин в домашньому консервуванні в якості добавки до маринадів.

У деяких країнах розмарин включають до складу сухих пряних сумішей.

Основные
Страна производительЕгипет
Тип специйРозмарин
  • Ціна: 135 грн./кг