Карі — це екзотична індійська страва. Ощ має безліч варіацій. Одним із класичних варіантів складу карі: коріандр, червоний перець чилі, дав, шамбалу, кумін, сіль, рисове борошно, кориця, листя карі, тамаринд, куркума, асафетиду.
Це одна з найуніверсальніших спецій. Її можна додавати в закуски, супи, гарячі соуси, бутерброди, кетчупи, гарніри, салати, піци, страви з рису, овочів. Додаючи карі до страв, Ви полегшуєте краще засвоєння корисних мікроелементів у своєму організмі.
Корисні властивості карі використовуються також і в косметичних засобах. Адже ця спеція використовується в промислових масштабах для виготовлення різних масок для обличчя. Крім того, карі має вибілювальний ефект, що допомагає впоратися з веснянками та пігментними плямами. Також ця спеція активно використовується в догляді за волоссям, пришвидшуючи його ріст.
Карі — 100% натуральний продукт. Спеції, що виросли в тропіках Індії, наповнені енергією сонця, багаті вітамінами та мінеральними речовинами. Вони є поживними та смаковими добавками в щоденному меню кожної людини.