Кокосова стружка дрібна
Найчастіше цей продукт використовують для приготування і прикраси всіляких десертів. Готують печиво з кокосовою стружкою, бісквіти, цукерки, млинці, тістечка, кекси і т. п. Так само посипають кокосовою стружкою пироги, торти, морозиво. Нерідко стружка доповнює соуси, салати, гарячі страви. Цей інгредієнт використовують при обжарке креветок, сирних кульок, при паніровці риби і м'яса. Користь і шкода кокосової стружки Волокна, що знаходяться в м'якоті кокоса надають позитивний вплив на травну систему. Прискорює обмін речовин, виводить токсини, очищає кишечник. Кокосова стружка робить позитивний вплив на зір. До складу продукту входить лауринова кислота, що дозволяє перешкоджати ракових хвороб. Сприяє підвищенню імунітету, т. к. збагачений вітаміном В і С. Природні антиоксиданти, що входять до складу стружки мають омолоджують властивостями, покращують стан шкіри і волосся, позбавляють від зморшок. Корисні кислоти, що знаходяться в продукті перешкоджають атеросклерозу і виводять холестерин.