Що таке паприка, відмінно знають в Мексиці і країнах Азії. Практично жодна страва не обходиться без додавання меленої паприки. Існують страви, які просто неможливо приготувати без неї. Це знаменитий «папрікаш» в угорців чі «бограш» у болгар. Паприка надає стравам приємний червонуватий колір в процесі варіння і свій оригінальний смак: солодкуватий, з легкою гостринкою. Ця спеція чудово поєднується з лавровим листом, базиліком, коріандром і мускатним горіхом. У страви з паприкою добре додавати петрушку, кріп і часник.
Що таке паприка. Це спеція, яка чудово підкреслює і розкриває смак м яса, риби, морепродуктів і птиці. Вона відмінно доповнює страви з яєць і сирів, якщо збираєтеся приготувати смачну піцу - неодмінно додайте трохи паприки, смак буде просто приголомшливим! Чи готуєте страви з картоплі, капусти, томатів, а можливо, квасолі? Обов'язково додайте трішки меленої паприки - ви будете приємно здивовані результатом. Паприка - частий інгредієнт у приготуванні соусів, кетчупів, підлив і супів.