Куркума корінь
Куркума - це пряність з сімейства імбирних, яка прийшла до нас зі Східної Індії. Застосування кореня куркуми в кулінарії поширюється практично на всі області, його додають в гарячі і холодні супи, страви з м'яса, овочів і птиці, напої, випічку і десерти. Куркума насичена корисними вітамінами і мінералами, тому використовується не тільки при приготуванні страв, а й у лікувальних цілях.
Корінь куркуми є досить сильним природним антибіотиком, відмінно справляється з виведенням паразитів з організму людини, налагоджує метаболізм кишечника, має антибактеріальні та антимікробні властивості (калоризатор). Зниження «поганого» холестерину і налагодження роботи кровообігу - ці та багато інших функцій успішно виконує корінь куркуми.
Країна походження - Індія.