Суміш чотирьох перців: білий, чорний, зелений, рожевий.
Білий перець - плід того ж рослини, що і знайомий усім нам чорний перець. Його обробляють особливим чином. Білий перець духмяниший, ніж чорний перець, але не такий пекучий.
Чорний перець - має болезаспокійливу, протизапальну, загальнозміцнюючу, бактерицидну, глистогінний, відхаркувальну й сечогінну дію. Він підвищує стресостійкість та налагоджує роботу серцево-судинної, травної, ендокринної та дихальної систем.
Зелений перець - отримують з плодів тієї ж перцевої ліани, і чорний, і білий перець. Горошинами зеленого перцю збираються недозрілими і не піддаються обваривании. Смак у цього перцю менш гострий, зате він більш ароматний і ніжний.
Рожевий перець - досить популярний при використанні в кулінарії завдяки своєму незвичайному смаку, поєднує нотки анісу і кислинку журавлини.
Підходить ідеально для фінальної нотки в салатах, супах, до макаронів, омлету і будь-яких видів м'яса, риби і морепродуктів.
Виробник: Ярмарок приправ