Кошик
200 відгуків
promo_banner
УкраїнаРівненська областьРівневул. Соборна, 370в
+380677689408
+380958924619
+380967362145
Ярмарок Приправ
Кошик

Перець чилі різаний, 110г

Перець чилі різаний, 110г, фото 2
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Перець чилі широко використовується в кулінарії. При тепловій обробці Він не втрачає корисних Властивостей і смакових якостей. Незважаючи на ті, що він має пекучий гостроту, він добре поєднується з багатьма продуктами та інгредієнтами. Його Використовують у свіжому, сухому і молотом вигляді, а також у спиртових настоянки або витяжка.

Мелений перець в більшості випадку застосовується приготування соусів і салатів, його додаються в кефір, кисле молоко, маринади і до страв з М'ясо, ще Їм посипають страви з рису або яєць.

Свіжий чилі перець кладуть у перші страви під час варіння, також використовують для приготування картопляного пюре (в цьому випадку додаються шкір часник, коріандр, чебрець, лавровий лист і Базилік).

Сушений чилі і патенти замочувати в гарячій воді за півгодини до використання.

При цьому сама жарко частина перцю - це внутрішні пластини і насіння. Їх зазвичай не використовують. У тому випадки, якщо ці складові потрапили в шлунок, не рекомендується пити воду, може допомогти йогурт або сир - саме вони заглушають пекучість чилі. Також ефективним виявляв відварну картоплю, рис і свіжий хліб. При приготування страв з використанням цього перцю не рекомендується торкатися руками до очей, носа або рота, оскільки при попаданні на ці ділянки, він викликає Гострий біль.

Покупающие перец чили, нужно обращать Рамус на его внешний вид. Он должен быть плотным и Яркое, иметь гладкую без морщин кожу, не Стоит вибирати зив`яли и поврежденные плоды. Хранят продукт в холодном месте до двух недель, а в морозилци - до одного года, как в свежем, так и в консервированном виде.

Этот красный перец имеет несколько разновидностей, например, серрано, меркам, Пимиента и другие. На сегодняшний день разработано Конечно шкала, что позволяет визначити остроту перца. Так, самым слабым Принято считать болгарский перец, а наиболее остро - Индийский Нага джолокии.

Перець чилі буває декількох кольорів: червоного, зеленого, білого, помаранчевого і чорного. Найпоширенишим з них є червоний. Він використовується в різних салатах, соусах, першіння і других страв, маринадах і десертах (наприклад, індійському шоколаді).

Основні
Країна виробникІндія
Тип спеційПерець червоний
УпаковкаДой-пак
Вага110 г
  • Ціна: 45 грн.