Продавець Ярмарок Приправ розвиває свій бізнес на Prom.ua 7 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1479 відгуків
Льон: Цінна спеція для здоров'я і смакуПереглянути

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Ваша заявка буде оброблена в найближчий робочий день.

вул. Фабрична 8. 33029, Рівне, Україна
+380 (67) 768-94-08
+380 (95) 892-46-19
+380 (96) 736-21-45
Ярмарок Приправ
Кошик

Перець чилі різаний, 110 г

Перець чилі різаний, 110 г, фото 2
Перець чилі різаний, 110 г, фото 2
Перець чилі різаний, 110 г, фото 2
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Перець чилі  широко використовувані в кулінарії. Під час теплового оброблення Він не втрачає корисних властивостей і смакових якостей. Попри ті, що він має пекучу гостроту, він добре поєднується з багатьма продуктами та інгредієнтами. Його використовують у свіжому, сухому та меленому вигляді, а також у спиртових настоянках або витяжка.

Мелений перець здебільшого застосовується в приготуванні соусів і салатів, його додаються в кефір, простокваша, маринади та до страв із М'ясо, ще їм посипати страви з рису або яєць.

Свіжий чилі перець кладуть у перші страви під час варіння, також використовують для приготування картопляного пюре (у цьому разі додаються шкір часник, коріандр, чебрець, лавровий лист і Базилік).

Сушений чилі та патенти замочувати в гарячій воді за пів години до використання.

Водночас сама жарко частина перцю — це внутрішні пластини та насіння. Їх зазвичай не використовують. У тому разі, якщо ці складники потрапили в шлунок, не рекомендується пити воду, може допомогти йогурт або сир — саме вони заглушають пекучість чилі. Також ефективним проявляв відварну картоплю, рис і свіжий хліб. Під час приготування страв із використанням цього перцю не рекомендується чіпати руками до очей, носа або рота, оскільки в разі потрапляння на ці ділянки він викликає Гостра біль.

Купуючи перець чилі, потрібно звертати Рамус на його зовнішній вигляд. Він має бути щільним і Яскравим, мати гладку без зморщок шкіру, не варто вібірати зів'яли та пошкоджені плоди. Зберігають продукт у холодному місці до двох тижнів, а в морозилці — до одного року, як у свіжому, так і в консервованому вигляді.

Цей червоний перець має кілька різновидів, наприклад, серано, мірок, Пімінота та інші. На сьогодні розроблено, звісно, шкала, що дає змогу визнати гостроту перцю. Так, найслабших заведено вважати болгарський перець, а найгостріший — Індійський Нага джолокії.

Перець чилі буває кількох кольорів: червоного, зеленого, білого, жовтогарячого та чорного. Найпоширешим із них є червоний. Він використовується в різних салатах, соусах, лупі та других стравах, маринадах і десертах (наприклад, індійському шоколаді).

Основні
Вага110 г
Країна виробникІндія
УпаковкаДой-пак
Тип спеційПерець червоний
  • Ціна: 90 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner