Кошик
10 відгуків
УкраїнаРівненська областьРівневул.Соборна, 1733028
+380
67
768-94-08
+380
96
736-21-45
+380
96
800-75-03
Ярмарок Приправ
Корзина

Лимонна кислота, 10 г

Новинка
Лимонна кислота, 10 г, фото 2
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

У природі лимонна кислота зустрічається досить часто, головним чином у незрілих плодах цитрусових, ананасів, груш, інжиру, брусниці, журавлини та ін. Лимони і апельсини були головними джерелами природної (рослинної) лимонної кислоти, яку виробляли переважно в Італії, де в середині XIX в. почали діяти перші заводи з виробництва кристалічної лимонної кислоти. Потім аналогічні заводи почали діяти в Каліфорнії (США), на Гавайських островах і в Вест-Індії.

Лимонну кислоту широко використовують у кулінарії і в харчовій промисловості для приготування безалкогольних напоїв, мармеладу, вафель, пастили і ін. Лимонна кислота включена до рецептури деяких сортів ковбас і сиру, її застосовують у виноробстві, для рафінування рослинних олій, для виробництва згущеного молока. За допомогою лимонної кислоти зберігаються природні смак і аромат при тривалому зберіганні в замороженому стані м'яса і риби.

При помірному вживанні лимонна кислота стимулює діяльність підшлункової залози, збуджує апетит, сприяє засвоєнню їжі.

Натрієві солі лимонної кислоти стимулюють спінювання і механічну стійкість пін, тому лимонну кислоту цінують кулінари, її також застосовують для виготовлення шампунів і миючих засобів. Останнє має важливе екологічне значення, оскільки лимонна кислота і її солі легко піддаються мікробіологічній деградації при очищенні каналізаційних вод.

 

 

 

Джерело: www.npblog.com.ua

Основные
Страна производительКитай
Тип специйЛимонная кислота
  • Ціна:грн.