Кошик
13 відгуків
Сертифікована компанія Prom.ua
УкраїнаРівненська областьРівневул.Соборна, 1733028
+380
67
768-94-08
+380
96
736-21-45
+380
96
800-75-03
Ярмарок Приправ
Кошик
Перець чорний мелений преміум, 10г

Перець чорний мелений преміум, 10г

Перець чорний мелений преміум, 10г, фото 2
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Чорний перець - найпоширеніша спеція в світі, яка використовується у вигляді горошин (сушені плоди перцю) або меленим.

Перець додається до супів, підлив, соусів, овочевих салатів, маринадів, при приготуванні всіх видів м'яса, включаючи дичину, савойської капусти, квасолі, гороху, сочевиці, квашеної капусти, гуляшу, яєць, сирів, томатів, риби, консервованих овочів і для великої кількості інших страв, які готуються в нашій кухні. Без перцю не обходиться виготовлення ковбас і цілий ряд виробів з м'яса.

Чорний перець - дуже корисна спеція для травлення: збуджує апетит, сприяє травленню, бореться з токсичними речовинами, очищає організм, підвищує імунітет. Викликає активне потовиділення.

Чорний перець вважається борцем з мікробами - він захистить горло від застуди та бронхіту, використовується в зовнішніх препаратах для лікування запалень. Його використовують в стоматології для боротьби з карієсом і хворобами ясен.

Чорний перець використовується в будь-яких стравах - навіть в десертах (старовинний рецепт російських пряників, індійські, прибалтійські печива) і солодких напоях (чай, кава, всілякі коктейлі).

Поряд з перцем духмяним і червоним стручковим, чорний і білий перець широко використовується в консервній промисловості при виробництві овочевих маринадів, салатів, м'ясних консервів. Якщо у перелічених випадках чорний перець використовується у вигляді горошку, то в супи, підливи і соуси, ковбаси та сири - тільки розмеленим.
При маринуванні, мочінні, квашенні, солінні та іншої консервації чорний перець - незамінний по смаковим міркуванням, а також завдяки здатності збільшити термін зберігання заготовок.
Чорний перець входить в більшість пряних сумішей.

Універсальна пряність використовується в приготуванні м`яса, риби, соусів, підлив, перших страв, маринадів, овочевих салатів. Найбільший аромат притаманний меленим горошин перцю. Додавати приправу рекомендується за кілька хвилин до готовності страви. Зберігати її слід в герметичній упаковці, в іншому випадку спеція швидко видихається і втратить цінні властивості.

Основные
Страна производительИндия
Тип специйПерец черный
  • Ціна:грн.