Кошик
10 відгуків
УкраїнаРівненська областьРівневул.Соборна, 1733028
+380
67
768-94-08
+380
96
736-21-45
+380
96
800-75-03
Ярмарок Приправ
Корзина

Перець зелений горошок, 10г

Перець зелений горошок, 10г, фото 2
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Зелений перець  - найароматніший і найменш гострий серед родичів. Зелений перець отримують з плодів тієї ж перцевої ліани, що і чорний, і білий перець.

Використання в кулінарії спеції зелений перець

Зелений перець м'якший, ароматніший, більш пряний серед інших перців.
На своїй батьківщині - в Індії, сусідніх В'єтнамі, Таїланді, Китаї, а також в арабських країнах, зелений перець - одна з популярних і улюблених прянощів. У європейській кухні ця спеція використовується досвідченими кулінарами.
Зелений перець чудовий у поєднанні з рибою і морепродуктами і бере гору над чорним.
Також прекрасно поєднується з м'ясними, овочевими, молочними, стравами з птиці, крупами. Часто зелений перець використовується у виробництві ковбас, паштетів, сирів. Зелений перець можна зустріти в маринадах, соусах, а також пряних сумішах в поєднанні з чорним і білим перцями, розмарином, куркумою, селерою, коріандром та іншими прянощами.
На відміну від чорного, зелений перець краще класти в гарячі страви в кінці приготування.
Зелений перець можна використовувати як в горошинах, так і мелений, причому молоти горошини найкраще безпосередньо перед приготуванням страв, оскільки його аромат швидко вивітрюється. Також горошини зеленого перцю можна законсервувати або зберігати в заморожуванні.

Використання в медицині спеції зелений перець

Зелений перець містить антиоксиданти і в індійській медицині традиційно використовується для пробудження бажання. Збуджує апетит, сприяє травленню. Бореться з застудами, покращує кровообіг.

Опис спеції зелений перець

Зелений перець - найменш гострий вид перцю, у нього свіжий аромат і приємний смак.
Залежно від того, яким чином ягоди перцю Piper nigrum, сімейство Перцеві (Piperaceae) висушували, отримують різні за кольором горошини. Щоб зберегти ягоди зеленими застосовують швидку сушку.
Головні світові постачальники зеленого перцю - Мадагаскар, Індія, Бразилія.
У зеленому перці вміст пиперину (що відповідає за гостроту) і ефірних масел значно нижче, ніж в чорному перці.

Основные
Страна производительИндия
Тип специйПерец зеленый
  • Ціна: 15 грн.