Кошик
10 відгуків
УкраїнаРівненська областьРівневул.Соборна, 1733028
+380
67
768-94-08
+380
96
736-21-45
+380
96
800-75-03
Ярмарок Приправ
Корзина

Паприка червона різана 3х3, 10г

Паприка червона різана 3х3, 10г, фото 2
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Спеція паприка володіє гострим, пекучим і солодким смаком. При нагріванні надає стравам яскраво червоний колір. Паприка - найулюбленіша спеція угорської і болгарської кухонь. Паприка також популярна у німців, іспанців, мексиканців, в азіатській кухні і в Середземноморській Європі.


Паприка чудово поєднується з м'ясом і птицею. Однією з найпопулярніших угорських страв з паприкою є гуляш - середнє між супом і другою стравою. Сама назва «папрікаш» говорить про використання паприки в цьому традиційному угорському блюді, в якому м'ясо готується зі сметаною.
Візьміть будь-яку мексиканську м'ясну страву - паприка буде обов'язковим інгредієнтом.
Паприку можна додавати в невеликих кількостях до риби і морепродуктів. Наприклад, паприку додають при варінні раків.

Паприка додає пікантність гарячим стравам з овочів. Вона відмінно поєднується з томатами, квасолею, капустою, картоплею.
Деякі сорти сирів досить гарні з паприкою.

При приготуванні яєчні спробуйте приправити її паприкою - Вам сподобається! Також паприка добре підійде до начинки для фаршированих яєць.
До багатьох соусів додають паприку. Немислимий без неї, наприклад, чилі-соус, багато кетчупів.
Паприка чудово поєднується з такими прянощами, як часник, коріандр, базилік, лавровий лист, мускатний горіх, петрушка, кріп.
У паприці міститься цукор, тому її потрібно нагрівати в рідині (воді, олії, жирі), інакше вона підгорить і стане гіркою.

Основные
Страна производительКитай
Тип специйПаприка
  • Ціна:грн.