Кошик
10 відгуків
УкраїнаРівненська областьРівневул.Соборна, 1733028
+380
67
768-94-08
+380
96
736-21-45
+380
96
800-75-03
Ярмарок Приправ
Корзина
Пажитник мелений (шамбала, фенугрек, чаман), вищий гатунок, 10г

Пажитник мелений (шамбала, фенугрек, чаман), вищий гатунок, 10г

Пажитник мелений (шамбала, фенугрек, чаман), вищий гатунок, 10г, фото 2
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Спеції є невід’ємним доповненням кулінарних шедеврів – вони дарують стравам неповторний аромат і насичений смак. Використовуючи такі приправи, як «хмелі-сунелі», «чатні» або «каррі», багато хто звертав увагу на те, що в їх складі присутній пажитник. Батьківщиною пажитника є Азія, а деякі джерела вказують на те, що вирощували цю рослину ще в античних Афінах. Цю екзотичну спецію широко використовують в вегетаріанської кулінарії і східній кухні.

Насіння пажитника зустрічаються в різних приправах, соусах, є загустителем в кулінарії і сильним афродизіаком.

Завдяки потужному впливу пажитника на роботу травної системи, приправу широко використовують в кулінарії для додання яскравих смакових якостей страв і посилення апетиту. Як спецію чаман використовують в різних варіаціях – в страви додають сухе і проросле насіння, свіжу і висушену зелень, розтерту в порошок.

Також ця приправа використовується:

  • Як натуральний загущувач супів, соусів, м’ясних підлив.
  • Як ароматне доповнення до сирів, аджики.
  • Обсмажені насіння є сировиною для виробництва кави в Індії.
  • Як ароматна добавка до спецій.
  • В Америці чаман застосовують при виробництві кленового стропа, рому, під час приготування хліба і сендвічів.
  • Пророщені зерна пажитника використовують як сировину для виготовлення коктейлів, смузі, хлібців.

Основные
Страна производительИндия
Тип специйПажитник
  • Ціна:грн.