Кошик
10 відгуків
УкраїнаРівненська областьРівневул.Соборна, 1733028
+380
67
768-94-08
+380
96
736-21-45
+380
96
800-75-03
Ярмарок Приправ
Корзина
Мускатний горіх мелений, вищий гатунок

Мускатний горіх мелений, вищий гатунок

Мускатний горіх мелений, вищий гатунок, фото 2
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Мускатний горіх - це тропічний плід. Виростає він у Південно-Східній Азії. Спеція мускатний горіх використовується в дуже багатьох кулінарних стравах: в м'ясі, морепродуктах, салатах, домашніх ковбасах, випічці, десертах, чаях та кави. 

Мускатний горіх дуже добре поєднується з м'ясними та рибними стравами. Також додавайте його в фарш. Він буде чудовою приправою до фаршированої курки, качці, свинині, баранині, тушкованою яловичині, паштету з печінки, телятині. У цих стравах кількість тертого мускатного горіха може варіюватися від 15 до 60 грам. Застосовуйте горіх і з грибними стравами: особливо з тими, які готуються в духовці. 

Якщо ви готуєте страви з овочів, врахуйте, що мускатний горіх добре поєднується з картоплею, бобами, шпинатом, щавлем, цибулею, селерою, а також з білокачанної, кольоровий, червонокачанної, брюссельської капустою і кольрабі. Приблизна кількість мускатного горіха для овочевих страв і салатів: 50-60 грам. 
 

У невеликих кількостях використовуйте мускатний горіх в стравах з сиру, сиру і рису. Пряність чудово поєднується з овочевими та курячими супами, бульйонами і супами-пюре. Також кладіть тертий горіх в яєчню, омлет та інші страви з яєць. Можна приправляти мускатним горіхом страви з крупи і борошна: млинчики, локшину, оладки, кулеб'яки, вареники і так далі. В таких стравах зміст мускатного горіха може бути невеликим: від 20 до 30 грам. 

При випічці шоколадних кексів, тортів, кремів, пудингів, печива, тістечок, пирогів, вафель мускатний горіх додасть пряний і чудовий аромат. Використовуйте його також при приготуванні десертів з печених яблук, абрикосів, слив. Спеція дуже популярна в незвичайних напоях і коктейлях: глінтвейн, аперитив, томатний сік, лимонад, пунш, какао і навіть молочні коктейлі. 


У будь-які борошняні вироби кладіть мускатний горіх в момент замішування тіста, а в соуси додавайте під час варіння. Загальна кількість мускатного горіха на одну порцію не повинно перевищувати одного грама. Це приблизно дорівнює трьом щіпку дробленного горіха. Зберігати мускатний горіх слід в сухому і прохолодному місці, але не в холодильнику. 

До складу плодів мускатного горіха входить ефірна олія, гераніол, камфен, евгенол, пінен, терпінеон, дипентен, жирне масло, вітаміни А, С, В, В1 і різні мікроелементи.

Основные
Страна производительИндонезия
Тип специйМускатный орех
  • Ціна: 295 грн./кг