Кошик
10 відгуків
УкраїнаРівненська областьРівневул.Соборна, 1733028
+380
67
768-94-08
+380
96
736-21-45
+380
96
800-75-03
Ярмарок Приправ
Корзина

Гірчиця біла

Гірчиця біла, фото 2
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

В даний час в кулінарії часто використовується біла гірчиця, за своїми смаковими якостями яка схожа з хріном. В основному застосовують насіння рослини, з них готують гірчицю столову, додаючи оцет, сіль, цукор і олію рослинну, іноді додають різні прянощі, для того щоб додати страві додатковий аромат, оскільки насіння позбавлені будь-якого запаху.

Ще насіння використовують для приготування різноманітних спецій і приправ, овочевих страв, супів і фаршів, іноді їх додають при консервації овочів. Біла гірчиця також використовується в салатах, соусах і стравах з рису. Однак перед приготуванням страв необхідно насіння підсмажувати для активації в них ароматичних масел, які не тільки додадуть страві горіховий аромат, але і проявлять свої лікувальні властивості. Виділені при цьому летючі пари мають антибактеріальну дію, тому гірчицю використовують в якості захисного покриття при приготуванні м`яса і риби, вона також запобігає витікання м`ясного соку. А також ця рослина містить велику кількість жирних і ефірних масел, які мають цінність в консервному виробництві та хлібопеченні.

У порівнянні з чорною, біла гірчиця має більш ніжний і пікантний смак. У кулінарії часто застосовується гірчичний порошок для приготовлення м`ясних страв, в тому числі і з птиці, і різних підлив, з його використанням готують майонез. Слід зазначити, що розведений гарячою водою гірчичний порошок виділяє гірчичне масло з різким гострим запахом і смаком, тому столова гірчиця має властивість дратівливо діяти на слизову оболонку ротової порожнини.

 

Основные
Страна производительУкраина
Тип специйГорчица
  • Ціна: 58 грн./кг