Корзина
152 отзыва

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Ваша заявка буде оброблена в найближчий робочий день.

УкраинаРовненская областьРовноул. Соборная, 370в
+380677689408
+380958924619
+380967362145
Ярмарок Приправ
Корзина

Овочі- гриль або сезон літніх пікніків відкрито

Овочі- гриль або сезон літніх пікніків відкрито

Даний спосіб приготування їжі – один з найдавніших методів, відомий людству в плані обробки м’яса, риби, овочів і фруктів перед безпосередньо їх вживанням. А ще, це шалено смачно.

Овочі на грилі — здорова альтернатива овочам, смаженим на олії.

Гриль не передбачає додавання жирів, що говорить про нешкідливість страви. На поверхні овоча з’являється апетитна скоринка, «рідний» сік вихідного продукту, як правило, в невеликих кількостях просто випаровується, а тонкий аромат спецій насичує чудовим смаком. В овочах зберігаються всі вітаміни і мікроелементи продукту.

Також гриль не протипоказаний людям з хронічними захворюваннями шлунка та печінки, а порівняно низький вміст калорій в продуктах, приготовлених на грилі, сприяє хорошій фігурі

Запікати овочі можна як удома, якщо маєте сковорідку гриль, так і на природі  за допомогою мангалу.

Кухарі з досвідом радять дотримуватись кількох правил, які допоможуть зробити овочі-гриль ароматними і смачними.

Отже:

·         Аби після грилю овочі не були надто сухими, лишіть їх перед приготуванням у холодній воді на 30 хвилин. Після цього легенько протріть серветками і змажте оливковою олією і тільки тоді запікайте.

·         Солити овочі варто тільки готовими, а не до цього, інакше з них вийде сік.

·         Підсмажувати овочі краще не цілими, а порізаними на шматки середнього розміру. Так вони посмажаться швидше і рівномірніше.

·         Всі частини мають бути приблизно однакові за розміром.

·         Якщо збираєтесь приготувати на грилі баклажани, зробити їх смачнішими допоможе маринад із солі, цукру, води та оцту. Овочі в ньому варто потримати не менш як півгодини. Якщо ж вирішили обійтись без маринаду, за 15 хвилин до приготування баклажани варто злегка підсолити. Тоді з ний вийде зайва рідина.

Також є безліч рецептів салатів із овочів- гриль. Ось наприклад.

Рецепт салату з картоплею-гриль

Інгредієнти: 

4 великих картоплини,

 5 ст. л. оливкової олії

 2 ст.л. приправи для овочів 

 2 апельсини (почистити і порізати)

1 червона цибулина (тонко нарізати кільцями або півкільцями)

 2 пучки свіжої руколи

2 ст.л. червоного винного оцту.

Спосіб приготування:

Картоплю нарізати кружальцями середньої товщини. Перемішати з трьома ложками оливкової олії, спеціями і розмарином. Обсмажити на грилі по 4-5 хвилин з кожного боку.

Поки готується картопля, апельсини змішати з цибулею, оцтом і оливковою олією. Знявши картоплю з грилю, відразу ж додайте її в салат і перемішайте. Картопля на грилі виходить сухуватою. Якщо додати її в салат ще теплою, то вона просочиться соусом. Додати в салат руколу, перемішати.

Також пропонуємо Вашій увазі відеоролик приготування овочів гриль зі сметанним соусом зі спеціями від «Ярмарку приправ».

«Ярмарок приправ» - магія на Вашій кухні!

 

 

 

 

 

 

Джерело https://kolizhanka.com.ua

 

 

 

Другие статьи